Webdesign Antwerpen, combinatie ontwikkeling van ontwerp en functionaliteit scoort.

1

november 8, 2009 door Tim

Fluxwise.comIn Antwerpen is er de laatste jaren een werkelijke “boom” aan webdesign bedrijven. Multimedia- en huisstijl-vorming zijn dan ook niet aan allemaal gegeven. Een goed ontwerp/design ligt aan de basis van een goede website. De werking ervan is daarnaast een van het belangrijkste technisch gegeven waar vele bedrijven zich echter aan mispakken. Hoe herkent u een professioneel webdesign firma?

Wat de meeste KMO’s en zelfstandigen als fout maken is denken dat je met enkele simpele tools een goede website in elkaar steekt. Budget is natuurlijk het gene wat de meesten dan ook weerhoud om te investeren in een firma die verstand van zaken heeft.

Ondanks dat er de laatste jaren enorm veel Antwerpse webdesigners zijn bijgekomen lijkt het erop dat vele van deze bedrijven eenmanszaken zijn of jongeren die juist uit de schoolbanken komen. Alle begin is moeilijk, maar talent, voeling met kwaliteit en conceptvorming is niet voor iedereen weggelegd.
Een programmeur is geen grafisch ontwerper en omgekeerd, laat staan dat je beide tot in de puntjes kunt beheersen. Daarom is het verstandig om te kijken naar bedrijven die jong talent in huis hebben die verschillende achtergronden hebben.

 

Fluxwise BVBA
Webdesigners in Antwerpen: Fluxwise bvba

Referenties: Think Media (P-magazine), JimTV, Dragintra Buying Services, Topo Vastgoed, Immo ID, Marco Motors, Stad St. Truiden, Biblo, en meer …

 

Vele webfirma’s hebben een leger aan programmeurs in huis die niet het minste afweten van typografie, layouting, marketing en vormgeving van reclamecampagnes. Ze zijn technisch misschien wel goed, maar ze hebben niet de know-how in huis om u de correcte richting van uw visueel imago te verschaffen.

Daartegenover staan de design firma’s waaronder reclame en marketingbureaus die u wel visueel weten te prikkelen, maar geen technische basis kunnen bieden. Later kan dit voor extra kosten zorgen wanneer zij hiervoor staat maken op een derde partij die technisch onderbouwd is. Dit gegeven kan natuurlijk even goed bij de programmeurs voorvallen die zich wenden tot externe designers.

Zo goed als elk webproject heeft een jaarlijks al dan niet maandelijks prijskaartje. Een website is niet voor niets 24u/7 op het internet beschikbaar. Kijk altijd goed wat er in de prijs ingerekend is. Bedrijven die eigen servers hebben weten waar ze mee bezig zijn. Wanneer u een webbedrijf heeft dat met andere partijen samenwerkt zal u meer kans hebben op trage reactietijden wanneer er iets fout loopt. Dit alles omdat de webfirma contact moet opnemen met een derde partij die ook weer zaken moet doorvoeren. In dergelijke kritieke situaties is menselijke communicatie een slecht punt.

Aan te raden is na te gaan of de firma waar u vertrouwen in heeft niet alles uitbesteed. Zo heeft u een goede garantie om een correcte prijs te betalen voor wat uw noden zijn. Eis een contactpersoon die alles voor u doet en weet heeft van uw zaken als het aankomt op uw webproject.

In Antwerpen is er alvast een adres om uw webproject een goed begin te bieden:
http://www.fluxwise.com

One thought on “Webdesign Antwerpen, combinatie ontwikkeling van ontwerp en functionaliteit scoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Kalender

november 2009
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Blog Stats

  • 228.387 hits
%d bloggers liken dit: